Zasto je pile preslo put?
Odgovori:
UCITELJICA
Da dodje na drugu stranu.
PLATON
Za vise dobro.
ARISTOTEL
U prirodi je pileta da prelazi put.
KARL MARX
To je istorijska nuznost.
SADDAM HUSSEIN
To je bio isprovocirani cin pobune i sasvim smo opravdano ispustili 50 tona nervnog gasa na njega.
HIPOKRAT
Zbog viska ravnodusnosti u gusteraci.
MARTIN LUTHER KING
Imam viziju sveta u kojem ce svi pilici biti slobodni da prelaze put, a da se pritom njihovi motivi ne dovode u pitanje.
MOJSIJE
Bog sidje s neba i rece piletu: "Ti ces prelaziti puteve".
FOX MULDER
Videli ste pile vlastitim ocima kako prelazi put.
Koliko jos pilica mora preci put da biste poverovali?
RICHARD NIXON
Pile nije preslo put. Ponavljam: pile NIJE preslo put.
MACCHIAVELLI
Bitno je da je pile preslo put i to opravdava svaki motiv koji je ono moglo imati.
JERRY SEINFELD
Zasto iko prelazi put? Zasto se neko ne zapita, na kraju krajeva, zasto se pile uopste vrzmalo tuda?
SIGMUND FREUD
Sama cinjenica da vas uopste zanima zasto je pile preslo put otkriva vasu seksualnu nesigurnost.
CARLOS VESTENDORP
To je jedini put koje pile moze preci uzimajuci u obzir Daytonski sporazum.
BILL GATES
Upravo smo izdali novi PileOffice 2007 koji ne samo da ce prelaziti puteve, nego ce lezati na vasim podacima i cuvati ih.
OLIVER STONE
Pitanje nije zasto je pile preslo put, nego ko je jos presao dok smo mi bili zaokupljeni piletom.
CHARLES DARWIN
To je bio logican korak nakon silaska s drveta.
ALBERT EINSTEIN
Da li je pile preslo put ili se put pomerao ispod pileta, zavisi od vaseg polozaja u referentnom sistemu.
BUDDHA
Postavljanje tog pitanja negira nasu vlastitu pilecu prirodu.
ERNEST HEMINGWAY
Da umre... Na kisi... Samo...
BILL CLINTON
Ja nisam imao nikakvu nemoralnu vezu s tim piletom.
ISAAC NEWTON
Pile koje se nalazi u stanju mirovanja ostace na jednom mestu. Pile koje se krece u nekom referentnom sistemu prelazice puteve.
DARTH VADER
Pile nije moglo odoleti moci tamne strane.
KAPETAN KIRK
Putevi... Krajnje granice... Ovo su putnici USS Jajagera. Njihova petogodisnja misija je otkrivanje novih civilizacija i hrabri odlazak tamo kuda nijedno pile nije otislo.
STALJIN
Ne zanima me, samo ga uhvatite! Trebaju mi jaja za omlet...
SALVADOR DALI
Riba.
RENNE DESCARTES
Mislim, dakle pile postoji!
GROUCHO MARX
Pile? Koja je poenta price? Pa, ja sam imao ujaka koji je mislio da je pile. Ujna se umalo razvela od njega, ali ipak, trebala su nam jaja.
CEZAR
Da dodje, vidi i pobedi.
ADOLF HITLER
Htelo je pobeci od plinske komore