Uzareni parizeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Uzareni parizeri

Najjaci sajt ikada za bleju, zajebanciju, download, chat, i sve ostalo!

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!

Ići dole 
+4
MiLaN
Zbrkač
SSSR
- V E L J A -
8 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31  Sledeći
AutorPoruka
Zbrkač
Saradnik
Saradnik
Zbrkač

Muški
Broj poruka : 1711
Godina : 35
Hobi : Širi zbrku
Datum upisa : 15.03.2007

Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Empty
PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeSre Feb 06, 2008 4:16 pm

ALOOOOOOOOOOOOOOOOO bre,vise taj cak noris
Nazad na vrh Ići dole
- V E L J A -
Gazda
Gazda
- V E L J A -

Muški
Broj poruka : 2551
Mesto : Medju Zverinama

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeSre Feb 06, 2008 9:38 pm

Ma idiot!!!!!!!! Suspect
Nazad na vrh Ići dole
http://www.uzareniparizeri.co.nr
Zbrkač
Saradnik
Saradnik
Zbrkač

Muški

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeČet Feb 07, 2008 1:19 am

ma i ja to kazem!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
- V E L J A -
Gazda
Gazda
- V E L J A -

Muški

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimePet Feb 08, 2008 3:08 am

Evo malo da se drzimo teme! Prodan je Rudnicki komplek u Boru! Sta vi mislite o tome???
Nazad na vrh Ići dole
Zbrkač
Saradnik
Saradnik
Zbrkač

Muški

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimePet Feb 08, 2008 6:32 pm

ja mislim da to nije u redu od strane stranih investitora,jer sta ce im koji kurac to!!!!!!!!!
hehehehehehehehehehehe

boli me jaje za to,bitno je drugo,PRODALI SMO SOKO STARK HRVATIMA
jebo ih kras!!!
Nazad na vrh Ići dole
- V E L J A -
Gazda
Gazda
- V E L J A -

Muški

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeSub Feb 09, 2008 3:12 pm

Aj ne seri! Nisam to znao! U mater im Hrvatsku!
Nazad na vrh Ići dole
Jaroslav
Sponsor
Sponsor
Jaroslav

Muški
Broj poruka : 1095
Godina : 95
Mesto : Venerin breg
Zaposlenje : Vibrooo Shop VIBROTEKA
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeNed Feb 10, 2008 1:43 am

Pu, picka im materina ustaska!!! E, Srbijo dokle si dosla?! Na niske smo grane spali kada nam hrvati (nije pravopisna greska) privatizuju firme?!
Strasno... Treba da nas je sramota!!!
Nazad na vrh Ići dole
- V E L J A -
Gazda
Gazda
- V E L J A -

Muški

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimePon Feb 11, 2008 2:36 am

Jbg. to su dozvolili pogresni ljudi koji su se u pravo vreme nasli na pravom mestu!
Nazad na vrh Ići dole
- V E L J A -
Gazda
Gazda
- V E L J A -

Muški

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeUto Feb 12, 2008 2:53 pm

sunny Kao
Nazad na vrh Ići dole
Jerdna
Urednik
Urednik
Jerdna

Muški
Broj poruka : 1808
Mesto : Nedodjija

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeUto Feb 12, 2008 9:22 pm

Sta mislite o Titu????
Nazad na vrh Ići dole
- V E L J A -
Gazda
Gazda
- V E L J A -

Muški

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeSre Feb 13, 2008 3:12 am

neka mu Bog dusu prosti!!!
Nazad na vrh Ići dole
Jaroslav
Sponsor
Sponsor
Jaroslav

Muški

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeSre Feb 13, 2008 12:45 pm

Boli me kita za Tita...
Nazad na vrh Ići dole
- V E L J A -
Gazda
Gazda
- V E L J A -

Muški

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeSre Feb 13, 2008 1:31 pm

Vasa prognoza da li i za koliko pada vlada Republike Srbije?!!!
Nazad na vrh Ići dole
Jaroslav
Sponsor
Sponsor
Jaroslav

Muški

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeSre Feb 13, 2008 1:33 pm

Imacete bebu za tri nedelje!!!
Nazad na vrh Ići dole
Zbrkač
Saradnik
Saradnik
Zbrkač

Muški

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeSre Feb 13, 2008 7:35 pm

ma koga boli kara
nego sta mislite da li ec kosovo proglasiti nezavisnost u nedelju????
ja mislim da NECE.sto ne poklasmo siptare kad su nam 92 udarili sankcije...
Nazad na vrh Ići dole
- V E L J A -
Gazda
Gazda
- V E L J A -

Muški

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeSre Feb 13, 2008 8:59 pm

Nece proglasiti nema sanse!
Nazad na vrh Ići dole
- V E L J A -
Gazda
Gazda
- V E L J A -

Muški

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeČet Feb 14, 2008 3:49 am

Hhehehehehheheheh BORIS NIKOLIC!

Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Indexphpactiondlattachtdy5
Nazad na vrh Ići dole
SSSR
Uzareni Parizer
Uzareni Parizer
SSSR

Muški
Broj poruka : 980
Mesto : Na brdovitom Balkanu

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeČet Feb 14, 2008 4:20 am

haha Boris Nikolic

Sergej Lavrov je vrlo suptilno danas rekao da svako ko bude prihvatio nezavisnost Kosova osetice posledice u saradnji sa Rusijom (dicie ce im cenu gasa i ko zna cega jos), a posetio je i Bugare i rekao im kakav je stav bugarske po tom pitanju, a otici ce u posetu jos mnogim zemljama da im "pokaze sta ime je u interesu". Tako da ja skidam kapu Rusima koji nas jedini brane u ovoj bespravnoj sramotnoj otimacini, mi sami ne bismo mogli da sacuvamo Sumadiji a kamoli Kosovo. Tako da ne zalim sto smo dali Nis Rusima za male pare, mala cena za veliku pomoc.

Sta evropa planira: Poslati evropsku misiju koja nije pod kontrolom UN-a time zaobilaze odluku UN-a i moze sama EU da donese odluku o nezavisnosti Kosova-znaci Kosovo nezavisno. A Rusi ne daju da to prodje mimo UN-a, jer ako se samo jedan od clanova UN-a ne slozi predlog ne prolazi (Rusija , Kina i mnogi drugi nisu za nezavisnot), Osim toga Rusija ima pravo veta u UN-u tako da ako jednom nezavisnot Kosova bude predlozena u UN-u Rusija stavlja veto i taj predlog se vise nikada ne sme ponovti, znaci NIKADA Kosovo ne bi bilo nezavisno.
Nazad na vrh Ići dole
Zbrkač
Saradnik
Saradnik
Zbrkač

Muški

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeČet Feb 14, 2008 2:42 pm

brate pa zar ti mislis da nas rusi branae i vole.kurac.njima je samo to sad u interesu da se kosovo ne da!!!!inace zabijali su nam noz u ledja mnogo puta....za sada im hvala,ali cim njima evropa i SAD daju to sto traze oni ce se povuci!!!!!!!

mi treba da nastavimo da se pripremamo za diplomatske stvari koje treba da radimo ako dodje do najgoreg....
Nazad na vrh Ići dole
- V E L J A -
Gazda
Gazda
- V E L J A -

Muški

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeČet Feb 14, 2008 4:33 pm

Ma kurac Zbrkacu! Rusi nas vole mnogo vise nego sto ti mislis! Imao sam priliku da se sretnem sa nekima od njih jer cale radi u firmi sa Rusima! ljudi kazu kako smatraju da smo mi u neku ruku "najcistiji" narod jer emo najblizi Starim Slovenima. Sami kazu da je srpski jezik mnogo slicniji staroslavenskom nego sto je ruski! Njima je krivo ali su svesni da ih je Lenjin sjebo u tom pogledu! On je uvodio reforme. Sami kazu da se dive Srbima koliko su dugo izdrzali u celoj svojoj istoriji! Koliko smo samo puta bili napadani a izdrzali smo! Znaci ja to niasm cuo od nekakvog predsednika kome je receno sta da kaze vec od ljudi koji zive tamo! i to nisam cuo od jednog coveka nego vise njih! Tako da je to neko misljenje koje je zastupljeno kod vecine Rusa. Ne kazem da svi tako misle. Ne postoji zajednica ljudi u kojoj svi imaju jednako misljenje! A sto se tice NATO bombardovanja, shavtio sam da si na to mislilo kad si rekao za noz u ledja, Rusi nama tada nisu mogli da pomognu jer je njihov uticaj u svetu bio nikakav! Jesu oni imali vojsku i sve to ali naravno da nije dolazilo u obzir da napadnu Ameriku pa sve bi otislo do kurca. Ali zato sada Rusjija ima verovatno najbolji polozaj u Svetu! Drze EU kao svoju koloniju sa ovom naftom i upravu je SSSR kad kaze da Rusi mogu ladno da naredjuju ostalim drzavam sta da rade! Jer i ti sam znas da nece Rusija propasti ako zavrne Nemackoj gas, ali Nemacka ce vrlo propasti ako ostane bez gasa jer 3/4 zaliha gasa koje su potrebne Nemackoj da normalno funkcionise dolazi bas iz Rusije!!!!
Sad je vrlo interesantno sta ce biti dalje i kojim ce se tokom odvijati! Jedina stvar koja nas malo zajebava je to sto Putinu istice mandat predsednika, medjutim mislim da ne moramo da brinemo jer ce doci na mesto premijera a njegov covek ce biti predsednik! Sad nam preostaje samo da cekamo i pratimo sta se desava! Bilo bi lepo kad bi Rusija cepila veto na plan o nezavisnosti Kosova! Onda bi to bilo resene za veke i vekova!!!
Nazad na vrh Ići dole
Zbrkač
Saradnik
Saradnik
Zbrkač

Muški

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimePet Feb 15, 2008 12:11 am

matori realno pojma mi nemamo sta se smera!!!
ali realno ne mislim na NATO bombardovanje,jer tad su rusi diplomatski pokusali mnogo toga.npr.ministar spoljnih poslova rusije tada je skrenuo avion kojim je krenuo u SAD,ali i tad su zazmurili kad su im turili kintu!!!
pazi rusi se sad pre svega boje za svoju zemlju!!jbg imaju i oni krizna mesta kao i svaka zemlja.Cecenija i ostale zemlje.Evo lepo kaze putin ne priznaje evropa Severni Kipar!!! ali cim EU,UN,NATO i SAD daju rujama sta im treba zazmurice.pazi njima je sad fora da pokazuju zube SAD,jer su opet ojacali!!!
i pazi mi smo jednom nogom ponovo u hladnom ratu!!!ne mislim na Srbiju vec svet.pa videcemo sta ce biti.kako je svet isplanirao tako ce biti.
Nazad na vrh Ići dole
- V E L J A -
Gazda
Gazda
- V E L J A -

Muški

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimePet Feb 15, 2008 12:34 am

Slazem se da ce opet doci do neke vrste hladnog rata pogotovo kada Rusi zavrse ovaj naftovod! Ali opet mislim da Rusija nece tako lako ni za kakve pare (jer realno njima sada da ponudis 100 kvadraliona kuvajtskih dinara njih boli picka jer ce oni te pare i tako i tako dobiti jer ce da kontrolisu sve zive) reci Kosovo je nezavisno! Nema sanse! Pogotovo posle ovolikog promovisanja Putina i njegovog statusa u Svetu!!! Tako da mislim da je to za sada sigurna stvar! Medjutim ponavljam ostaje samo da cekamo i vidimo!
Nazad na vrh Ići dole
SSSR
Uzareni Parizer
Uzareni Parizer
SSSR

Muški
Broj poruka : 980
Mesto : Na brdovitom Balkanu

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeSub Feb 16, 2008 6:24 pm

Zbrko naravno da mislim da Rusi rade samo u svom interesu, ali ovom prilikom nasi interesi se poklapaju. dali su azil milosevicima, pa jbt kakv bre azil nisu oni izbeglice , tj jesu beze od pravde Smile- znaci da je neko debelo platio zaa taj azil), al je vrlo interesantno kako se to tek sada pominje , a azil su dobili pre 2-3 god. sve u svemu dokle god mi odgovaramo rusima odgovaraju i oni nama.

Tuzno je sto Rusi moraju da se bore za nas, to znaci da ke nasa diplomatija 0000000 vec dobrih 20god mi nemmao d od diplomatije.

Albanci 100% proglasavaju, i podrzace ih 20+ zemalja iz EU 100%, ali je ne priznaju zemlje pod jakim uticajem Rusije (Bugarska i Rumunija),kao i zemlje sa konfliktnim teritorijama npr Spanija i Kipar. Tako da ce imati separatna priznanja, cime cemo se jebate ko zna koliko dugo, vrlo komplikovana situacija.

Videcemo sutra sta ce biti (jeste li culi da ce da dignu obelisk slobode(kao ameri sto imaju), svirace himnu Eu, postavili zastave amerike , EU i zapadno evropskih zemalja. Jebem ili im majcinu.
Nazad na vrh Ići dole
- V E L J A -
Gazda
Gazda
- V E L J A -

Muški

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeSub Feb 16, 2008 8:50 pm

Dobro za azil se znalo nezvanicno jos od ranije!

Ja mislim da sutra nece biti proglasenja! Nema sanse! Mislim ako ga bude onda cemo mi realno izduvati! Jer onda pocinje da bude zestoko sranje tamo dole! Srbi ce najebati! Slusao sam na TV-u kazu da ce nek 15% Srba odmah da ode ali ostaje onih 85% koji ce biti 100% napastvovani od Albanskih separatista i ekstremista! Ne znam vala mozda ce doci i do rata! Ja to ne zelim ali opet nikad se ne zna! Sad je glupo kajati se ali smo mi trebali jos pre 10 godina da ih sve sjebemo i etnicki ocistimo celo podrucje! Tako bi bar sad ovi Haski optuzenici bili tamo sa razlogom a nas bi boleo kurac Kosovo bi bilo srpsko i svima sve po volji! Ustvari sami smo krivi! Mozemo mi da pricamo sta ocemo Kosovo nije bise nase! Pitanje je da li ce zvanicno tako biti od sutra ili od nekog drugog datuma!
Nazad na vrh Ići dole
- V E L J A -
Gazda
Gazda
- V E L J A -

Muški

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitimeNed Feb 17, 2008 4:49 am

A pazi ovo ne vezano za nasu raspravu! Naleteo sam na ovo trazeci nesto i bas je cudno! Mozda je baronija ali su to sve stavke koje su lako proverljive!

Ima nesto u tom

1) New York City ima 11 slova.
2) Afghanistan ima 11 slova.
3) Ramsin Yuseb (terorist koji je prijetio da ce srusiti Blizance 1993. godine) ima 11 slova.
4) George W Bush ima 11 slova.

Ovo bi mogla biti puka slucajnost, ali postaje zanimljivije:
1) New York je bila jedanaesta savezna drzava SAD-a.
2) Prvi avion koji se zabio u Twin Towers je bio let broj 11.
3) Let 11 je imao 92 putnika. 9+2=11.
4) Let 77 koji se takoder zabio u tornjeve je imao 65 putnika. 6+5= 11.
5) Tragedija se dogodila 11. rujna, ili kako Ameri kazu, 9/11. 9+1+1 =11.
6) Datum tragedije (9/11) se poklapa sa Americkim brojem za hitne sluzbe (911). Opet 9+1+1=11.

Slucajnost? Nastavite citati, pa cete mozda promijeniti misljenje.
1) Ukupni broj poginulih putnika otetih aviona je 254. 2 + 5 + 4 = 11.
2) 11. rujna je 254. dan u godini. Opet 2 + 5 + 4 = 11.
3) Bombaski napad u Madridu se dogodio 11.3.2004. 1+1+3+2+4= 11.
4) Tragedija u Madridu se dogodila tocno 911 dana nakon napada na Blizance.

Tu postaje jako cudno.
Najpoznatiji simbol SAD-a, nakon zvjezdica i crta sa zastave, je Americki Orao. Stih koji slijedi je preuzet iz Kur'ana, Svete knjige Islama. "Zapisano je da ce sin Arabije probuditi strahovitog Orla. Ljutnju Orla osjetit ce svi u zemljama Allaha, i makar ce neki drhtati u ocaju, drugi ce u nadi govoriti: ljutnja Orla je ocistila zemlje Allaha i tamo je zavladao mir." To je stih 9.11 u Kur'anu.

Jos uvijek ne vjerujete?
Probajte ovo, mene je sokiralo. Otvorite MicrosoftWord i napravite sljedece:
1) Utipkajte Q33 NY . To je sluzbeni naziv leta prvog aviona koji se zabio u WTC.
2) Zacrnite ih i povecajte font na 48.
3) Promijenite font slova na WINGDINGS
4) Sta zapazate ?!?!?!?!?!

Fakat ima nesto u ovome... 11 000 jevreja je radilo u blizancima,11.9., nijedan jevrej nije dosao na posao.. Ni jedan jevrej nije ubijen... Ofirni su..
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!   Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1! - Page 26 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Razglabanje o politici i svetskim silama No. 1!
Nazad na vrh 
Strana 26 od 31Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Uzareni parizeri :: Druzenje-
Skoči na: